iCurI szempilla lifting

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

szempilla lifting akcioMár nálunk is elérhető a rendkívül népszerű, tartós pillagöndörítés még szebb, íveltebb, természetesebb változata, a szempillalifting. A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális ​szilikon ​padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe.

 

A szilikon padok tökéletesen illeszkednek a szem vonalához, a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik​,​ így a tekintet látványosabb lesz.

 

Tipp: Ezzel az eljárással szebb hatást tudunk elérni, mint a szempilla-göndörítéssel, mert a szálak íveltebbek, természetesebbek lesznek.

 

Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt ​érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő ​a​nyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében. A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető ​tartós festékkel​, és egy nap elteltével​ ​bátran sminkelhetjük és moshatjuk. ​Hatása akár 8 hétig is tart​.​

 

Idő: kb. 50 perc alatt készül el.
Ára: 8 500 Ft
Festéssel: 10 500 Ft

 

iCurl tartos szempillagondorites

 

Kerti Eri mesterkozmetikus

Tel: 0620 771 39 84