NUCLEOFILL-ről még több információ

Találatok: 24
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az orvos-esztétikai kezelések legújabb sztárja, a Nucleofill kezelés. Ez az innovatív eljárás hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket is.  BIO-RESTRUKTÚRÁLÓ KEZELÉS bőrújjáépítő, mélyhidratáló és hosszan tartó lifting hatást eredményez, polimerizált polinukleotidokkal 
 
Mi pontosan a Nucleofill kezelés?
A Nucleofill egy innovatív anti-aging termék, aktív polinukleotid alapú biostimulátor, amelyet kifejezetten a bőr megújítására és bio-restrukturálására fejlesztettek ki.
Alkalmazásával a bőr mély hidratáltságot és feszességet nyer, jelentős és tartós fiatalító hatás érhető el.
3-FÉLE HATÁS SZINERGIÁJA TÖKLÉTES BŐR BIOREGENERÁLÓDÁSHOZ:
Hidratáló hatás+ Biostimuláló hatás+Szabadgyök megkötő hatás
 
Hatására beindul a sejtek kollagén, elasztin és hialuronsav termelődése, és természetes megújulásra késztetik a bőr sejtjeit.
A vízmegkötő képessége miatt rendkívül jó hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, továbbá a kémiai tulajdonságainak köszönhetően hatékony a káros szabadgyökök ellen.
A híg gél állagú fillert injektálással juttatjuk be a bőrbe. Jól kombinálható más orvos esztétikai, kezelésekkel.
 
A Nucleofill kezelés technológiája
A Nucleofill anti-aging termék egy bio stimulátor, vagyis serkentő anyag, amely polinukleotidokat tartalmaz. A polinukleotidok a bőrben nagyon sok hasznos folyamatot indítanak el, melyek a bőrújrastruktúrálódáshoz vezetnek.
A fibroblasztok száma klinikailag igazoltan megnő, így fokozódik a kollagén termelés és a bőrtónus javul. Metabolikus hatása van, fokozza a sejtosztódást, a véráramlást és anti-inflammatorikus hatásának köszönhetően mérsékli a gyulladásokat, az aknét is.
Nagyon kedvelt hatása, hogy megakadályozza az arcban található hasznos zsírdepók elvesztését, ami az arc öregedésének egy fontos eleme. A zsír kiveszik az arcbőr, így petyhüdtebbé és beesettebbé válik. Erős hidratáló hatása a vízmegkötő képességének köszönhető. A szövetek és sejtek hidratáltsága kedvezően hat a bőr minőségére és feszességére.
 
Nucleofill kezelés alkalmazási területe, mert többféle típusú Nucleofill készítmény áll rendelkezésre:
Nucleofill Soft: apró, felületes ráncok kezelésére
Nucleofill Medium: nyak és dekoltázs területén lévő már mélyebb ráncok kezelésére
Nucleofill Strong: közepes és mély ráncok kezelésére
Nucleofill Eyes: Nucleofill Eyes kezelés alkalmazható szem körüli ráncok, és sötét karikák kezelésére
Nucleofill Hair: a Nucleofill Hair kezelés bármilyen típusú hajhullás, és kopaszodás esetén, valamint hajszálak dúsítására, és erősítésére alkalmazható.
 
Egyéb alkalmazási területe Striák, hegek kezelésére
 
Kinek ajánlható a Nucleofill kezelés?
Megelőzési céllal bárkinek, aki időben szeretné a bőrminőségét megőrizni. Ajánlható fakó, ragyogását vesztett, és kiszáradásra hajlamosabb bőrű páciensek számára. Valamint hatásos UV sugárzásnak /napfénynek kitett bőr kezelésére. A NUCLEOFILL kezelés hasznos lehet: - életkortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül bárkinek, akinek a bőre fáradt hatású, fénytelen, száraz és fakó, megereszkedett, esetleg már apró ráncok jelentek meg rajta. - bármelyik testtájon alkalmazható, nem csak az arcon, de például a kezeken is. - a fénykárosodott bőrűek, akik „sokat” (mindig az adott bőr genetikájához viszonyítva) napoznak, szoláriumoznak, - akik dohányoznak évek óta, - akik keveset alszanak, - akik sokat tartózkodnak vagy dolgoznak a szabadban az időjárás elemeinek kitéve nagy változást remélhetnek a rendszeres NUCLEOFILL kezelésektől. - mindenkinek teljesen természetes megújulást hoz.
 
A Nucleofill kezelés előnyei
Nagy előnye a kezelésnek, hogy mindenkinél látványos, ugyanakkor természetes hatású eredményeket garantál. Az arc megfiatalodik, miközben az arc eredeti jellege is megmarad.
 
A bőr öregedési folyamata természetes jelenség, hogy kinél mikor indul be egyénenként különböző, mivel számos tényező befolyásolja így a genetikai tényezők, a napsugárzás és a környezeti hatások, valamint a páciens életmódja (stressz) is meghatározó. Az életkor előrehaladtával megereszkednek a kötőszövetek, bőrünk minősége romlik, és az arc, nyak dekoltázs területén apróbb ráncok jelennek meg. Már a 20-as 30-as éveinktől elkezd csökkenni a kollagén és az elasztin termelődése, és romlik a bőr vízmegkötő képessége is. Az időben megkezdett megelőzési célú kezelésekkel jelentősen kitolható a bőr megereszkedésének kialakulása. Mivel a Nucleofill serkenti a kollagén képződést is, így hatékony ennek megelőzésében.
 
A kezelés menete 
A kezelés előtt a helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a páciensek szinte semmilyen fájdalmat nem éreznek. Az értékes hatóanyagokat – anatómiailag előre meghatározott pontokon – tűszúrásokkal injektáljuk be a bőr megfelelő rétegébe. Maga a kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe. A kívánt hatás érdekében egy kezelés sorozat elvégzése ajánlott. A készítményt több módon is a bőrbe juttathatjuk, a beadási technika az alkalmazási területtől függ. Az arcon általában a bio-esztétikai pontoknak megfelelően 5 pontos, injekciós technikával a bőr középső rétegébe adjuk be, vékony injekciós tűvel. A szemkörnyékén dolgozhatunk vékony kanüllel, de képezhetünk kis, un. micropapulákat is a készítményből. Az apró csomócskák rövid időn belül eltűnnek, a NUCLEOFILL szétoszlik a kezelt terület bőrében, és egyenletesen fejti ki hatását.
 
Négy féle készítmény áll rendelkezésre, amelyek különböző koncentrációjúak és sűrűségűek. A kezelendő terület helye és az ottani bőr állapota, speciális igényei határozzák megalkalmazásukat
• NUCLEOFILL Strong – arc
• NUCLEOFILL Medium – arc, nyak, dekoltázs
• NUCLEOFILL Soft Plus Eyes – szemkörnyék
• NUCLEOFILL Medium Plus Hair – hajasfejbőr
 
Az optimális eredmény elérése céljából kúraszerűen alkalmazandó. Az eredmények megőrzése céljából évente ajánlott a kezelés megismétlése, de a szükséges gyakoriság függ az életkortól, bőrtípustól, az életviteltől. 
 
Bármelyik évszakban alkalmazható. A kezelés után javasolt a fényvédelem, nemcsak a kezelés miatt, hanem az UV fény okozta fokozott öregedési folyamatok és emelkedett bőrdaganat kialakulási kockázat elkerülése céljából.
 
Milyen eredménnyel jár a kezelés?
Az arc természetes módon fiatalodik meg, visszanyeri fiatalos kinézetét és ragyogását. A bőr feszesebb, rugalmasabb, hidratáltabb lesz, szemmel láthatóan csökken a megereszkedés mértéke.
 
Eredmények
• HIDRATÁLTABB BŐR • LIFTING HATÁS • HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK • FOKOZOTT TÓNUS • KEVESEBB AKNE, HEGEK CSÖKKENÉSE NUCLEOFILL EYES szemkörnyék kezelés: ragyogó és feszes szemkörnyék A Nucleofill különlegessége még, hogy gyártói kifejlesztettek egy kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására szolgáló biorestrukturáló anyagot, amellyel akár a szempillavonalhoz közel is tudunk kezelni. Ezzel az eljárással az alsó és a felső szemhéj feszesítésére és fiatalításra is egyaránt van lehetőség. A Nucleofill Eye szemkezelés előnyei: • regenerálja a szem alatti bőr és az alsó szemhéj területét • csökkenti a szemkörnyéki ráncokat és szarkalábakat • javítja az elszíneződést • feszesebb, erősebb szemkörnyéki bőrt eredményez • stimulálja a bőr alatti kötőszövet • tökéletes lézeres kezelések elő-illetve utókezeléseként A Nucleofill EYES kezelés azért különleges, mert nem töltőanyag azaz nem ödémásodik, nem rontható el, mégis: • javítja a szem alatti bőr minőségét • csökkenti a karikákat • Javítja az elszíneződést • Feszesebb, erősebb szemkörnyéki bőrt eredményez • csökkenti a szemkörnyéki ráncokat és szarkalábakat Kezelés utáni teendők Két-három napig fokozottan kerülni kell a napozást! SPF50 fényvédő használata kiemelten fontos a kezelést követő hetekben! Szauna, szolárium használata 2-3 napig nem javasolt! A kezelés napján nem javasolt sminkelni. (Másnap már sminkelhető a kezelt terület.) 48 óráig kerülni kell az erős izzadással járó tevékenységeket. Pár napig kerülni kell az erős peelingek használatát, valamint a nyomkodással járó eljárásokat. Botox vagy egyéb ránctalanító, injekciós eljárás a kezelés után legkorábban 2 héttel végezhető. Mikor nem javasolható a kezelés? terhesség, szoptatás autoimmunbetegség rosszindulatú daganatos betegség aktív herpesz súlyos allergiás állapot fertőző betegség gyulladásos állapot epilepszia herpesz oedema hajlam Kombinálható-e más kezeléssel a NUCLEOFILL? A NUCLEOFILL, mint bio-remodelláló kezelés nagyon jól kiegészít más esztétikai kezeléseket, betartva az eljárások megfelelő sorrendjét és a kezelések között ajánlott felépülési időket. Kitűnő kiegészítője a lézeres, elektroporaciós, mikrotűs, radiofrekvenciás beavatkozásoknak, a mélyebb statikus ráncok hyaluronsavas feltöltésének.
 
 
Hatermészetes megújulásra vágysz elsősorban a saját erőforrásai felhasználásával, próbáld ki!
A NUCLEOFILL eredménye a feszesebb, ragyogóbb, fiatalosabb bőr!